torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 3!

Heippa!
Laitoin tänään aamulla instagram tilillemme kuvan ja kysyin aiheita joista haluttaisi lukea. Kiitos ehdottajille! Kirjoitan jokaisen ehdottamasta aiheesta joku päivä ja ehdotuksia saa toki laittaa lisää, onhan tässä vielä 21 päivää Jouluun! :)
Päivän aiheeksi valitsin ensi kauden tavoitteet. Niinkuin olen moneen kertaan jo sanonut, että minulla loppuivat ponivuodet, joten jatkan kisaamista ensivuonna Hortensian kanssa. :)
Hortensia on kuitenkin vasta 6- vuotias ja ollut salutan alla vasta reilu vuoden, eikä ole ikinä ollut kisoissa. En ole tämän takia nyt laittanut mitään pysyviä tavoitteita, vaan katson ihan päivä kerrallaan miten edistymme. Loppukaudesta olisi kuitenkin kiva päästä menemään joku vaativa B rata, mutta sekin katsotaan ihan miten ratakokemusta syntyy.
Alkukaudesta aijoin mennä sen kanssa helppoja pikku kisoja ja mahd. paljon rataharjoituksia ja yritää päästä demo-ratsukoksi eri tilaisuuksiin. Olemmekin menossa alkuvuodesta johonkin tuomareiden tilaisuuteen demo ratsukoksi :) Kiva päästä aitojen sisälle ilman kisapaineita.
Ypäjän halli-SM kilpailuissahan Hortensia oli mukanan tutustumassa kisatilnteisiin ja käyttäytyi erittäin hyvin! Se näyttää parastaan ns. esitys tilanteessa. Ratsastin siellä myös aitojen sisällä ja sekin meni ihan hyvin. Hieman sitä jänskätti tuomari pääty, mutta ei kuitenkaan viisaanan nuorena heppana tehnyt mitään! <3 Mulla on tosi hyvä fiilis lähteä kohti junnuvuosia Hortensian kanssa! Joka päivä se yllättää mut kuinka ihana voi olla <3
Tänään vähän lyhyempi postaus... Huomenna saatte lukea vähän meidän tallista :)



Tanskassa kesällä

Pahoittelen laatua :/

Hassu vauvva <3


-Olivia

2 kommenttia:

  1. Hortensialla on tosi hauska se merkki vasemman silmän päällä, aika erikoinen mutta tosi kaunis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on arpi. Sitä on varsana potkastu siihen ja jäänyt tollainen valkoinen "piirto". Se on kyllä tosiaan hieman hassun näköinen :D

      Poista